BOMBURGER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 392 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bomburger. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 0:05 Geeft aan geen groentes over je eten echter krijg je dit alsnog heel jammer dit
16 jul 2024 om 22:02 I ordered for the first and last time. Unfortunately, the meat was completely burnt to the point of charcoal.
13 jul 2024 om 21:06 Ik bestel regelmatig van ze en iedere keer als ik een tijdstip vragen zijn ze min. 30 min later dan wat ik vragen. Deze keer was het een uur later dan besteld. Mijn bestelling 2 uur van tevoren besteld en als nog kan ze het niet op tijd bezorgen!
12 jul 2024 om 20:06 Ik bestel nu iedere week. Maar kreeg nu maar 261 gram bbq spareribs. Twee kleine stukjes. Dat is geen avond eten. Ik heb er een foto van. En dat voor 23.80 euro. Ik hoop wel dat ze dit opgaan lossen met mij! De andere keren was het wel zeer goed
9 jul 2024 om 9:15 Het was niet naar mijn smaak, maar dat kan natuurlijk. Kwaliteit was goed, het was warm, niks op aan te merken. Alleen heel erg prijzig….
4 jul 2024 om 19:01 Bezorging was wat te laat maar het eten was super lekker en van goede kwaliteit
30 jun 2024 om 10:48 Duurde 120min tot ik eindelijk m’n eten had heb na een uur telefonisch contact gehad en toen werd er al gezegd dat het nogmaals een uur zou duren enige compensatie die aangeboden werd was een extra ijsje, ging akkoord ijsje nooit gehad! Zonde..
29 jun 2024 om 9:28 Ik had de mini BOM burger box besteld en dat was voor mij echt genoeg! Heerlijke hamburger van echt lekker rundvlees en met die echte grill-smaak! Sla, augurk, ui op het broodje smaakte top!Frietjes en mayo erbij maakten het helemaal af als maaltijd.
26 jun 2024 om 22:00 Today the delivery guy called me while he was downstairs, I told him I would be there in a minute. He gave my order to someone else, I called him yelling and whistling at him and he left. Conclusion, I could not enjoy my order.
25 jun 2024 om 20:17 Erg lekkere hamburgers!
24 jun 2024 om 20:08 Heerlijke burger en friet. Voor het plastic betaal je totaal 20 cent wettelijke toeslag en dan ontvang je alles in een kartonnen en papieren verpakking. Alleen de kuipjes mayo in plastic. Doe dat dan ook in een papieren verpakking de volgende keer
20 jun 2024 om 9:10 Lekker